Lax- och purjolökssås till pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jättenkel och snabb pastasås som blivit populär hos alla mina vänner.

Ingredienser

  • 4-5 laxfiléer
  • 1 liten purjolök
  • 3 dl vispgrädde
  • 2-3 msk hummerfond
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Smör, margarin eller olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Dela varje laxfilé i ca 8 bitar. Krydda med salt och rikligt med citronpeppar. Genomstek dessa i en stekpanna med höga kanter.
    2. Strimla purjolöken och lägg på laxen.Tillsätt grädde och hummerfond (och mer citronpeppar om du vill). Låt puttra under tiden som du kokar pasta. Allra helst färsk tagliatelle.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben