Laxpasta de lux

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lax, pasta, lime och pepparrot - jättegod mix!

Ingredienser

  • 500 g färsk pasta
  • 400 g laxfilé
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 dl vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 2 msk vetemjöl
  • Rivet skal och saft från 1 lime
  • 1/2 msk färskriven pepparrot
  • 1 tsk salt
  • 1 msk finhackad dill
  • Instruktioner

    * Koka pastan och skär laxen i bitar. * Blanda creme fraiche, fiskbuljong och vetemjöl i en kastrull. Låt sjuda 5min * Smaksätt med lime, pepparrot och salt. Lägg ner laxen och låt sjuda ytterligare 5 min. Blanda ner dillen.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    4
    9
    4
    40 min
    5-8
    5

    Kommentarer (1)

    Gurgelfranz 4 maj 2009

    Jättegott och smidigt, hade citron istället för lime...jag tror inte det blev sämre, tummen upp!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben