Laxröra med smak av räkor och pepparrot

Serverar: 4-10 portioner

Tid: 20 minuter

Gott att lägga på en liten snitt eller en klick i en bakad potatis.

Ingredienser

  • 1 liten förpackning gravad eller rökt lax (beroende på egen smak, jag föredrar gravad)
  • Ca 100 g skalade räkor (kan minskas eller uteslutas)
  • 1 burk pepparrotsost
  • 1 burk lätt creme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Gräslök
  • Knäckebröd, snitt av mjukt bröd eller bakad potatis
  • Instruktioner

    1. Hacka lax, räkor och gräslök. Blanda ihop pepparrotsost och creme fraiche. Smaksätt med salt, peppar och gräslök. Rör ner den hackade laxen och räkorna.
    2. Klicka upp på små bitar knäckebröd, snittar eller lägg i en bakad potatis. Garnera med hackad gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben