Laxröra på tortillasnittar med löjrom

Serverar: 8 portioner

Jättegott tilltugg eller som liten entré. Ser väldigt vackert och proffsigt ut. Lägg på röran strax före serveringen, annars är risken stor att snittarna blir mjuka

Ingredienser

  • 2 vetetortillas, ca 20 cm i diameter
  • 300 g gravad lax
  • 2 st äpplen, små röda
  • ½ st rödlök
  • 2 dl créme fraiche, lätt
  • 2 msk dijonsenap
  • 150 g löjrom
  • Instruktioner

    1. Skär varje bröd i 8 trekanter. Grädda i 175* i 6-8 min.
    2. Ta bort skinnet och hacka laxköttet Kärna ur och tärna äpplena Skala och finhacka löken Blanda ihop lax, äpple, lök, creme fraiche, senap och gräslök
    3. Vid serveringen: Fördela röran på hälften av brödsnittarna. Lägg på de andra lite snett och toppa med löjrom Några gräslöksstrån ger ett extra festligt intryck

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben