Laxrullader med färskost och räkor

Serverar: 12 portioner

Detta är ett viktväktarrecept, väldigt gott

Ingredienser

  • 1/2 dl keso mini ( 1,5 % )
  • 50 g mager färskost max 16 %
  • 75 g skalade räkor
  • 1 tsk gräslök
  • 1/2 citron
  • Svartpeppar
  • 4 skivor rökt lax ( ca 100 g )
  • Instruktioner

    Passera keson genom en sil ner i en skål och blanda i färskosten. Rör i grovhackade räkor, hackad gräslök, rivet citronskal och nymalen svartpeppar. Lägg ut två bitar plastfolie på bänken, och lägg två skivor lax på varje i bredd och något överlappande. Bred ut räkfyllningen längs mitten av laxskivorna. Rulla laxen runt fyllningen med hjälp av plastfolien. Vira in laxrullarna tätt i plastfolien och sno ihop ändarna. Låt vila i kylskåp i minst 30 minuter så att det blir fasta. Skär sedan varje rulle i 6 bitar och lägg upp på fat och garnera med gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben