Laxrulle med chevré

Serverar: 4-6 portioner

Perfekt förrätt, eller på buffébordet. Enkel att göra och går att förbereda och bara servera när gästerna kommit.

Ingredienser

  • 500 g skivad rökt lax
  • 150 g chevré
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl bostongurka
  • 1½ tsk nymald svartpeppar
  • 1 dl hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Tips: Servera gärna med en bit gott bröd och ev med lite ruccola.
    2. Lägg ut en stor bit plastfolie, och lägg ut laxskivorna omlott i en rektangel. Blanda resterande ingredienser utom persiljan. Bred ut smeten jämnt på laxskivorna. Rulla ihop tajt från långsidan med hjälp av plastfolien. Lägg i frysen i ca 30 minuter. Rulla rullen i persiljan och skär i skivor. Servera gärna på en bit bröd täckt med lite ruccola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben