Ingredienser
2 laxfiléer
1 liten fänkål
2 morötter
1 lök
1 glas vitt vin (gärna med lite högre fruktsyra, passar bra till fet lax)
½ dl grädde
3 dl vatten
1 msk dijon senap
2 st grönsaksbuljongstärningar
1 msk hummerfond (valfritt, går lika bra utan)
Jag tackar för ett gott recept....Jättegott var det. Du hade inte med i ingridienslistan nån lök men i beskrivningen skulle man strimla löken. Sen kan jag väl tycka att receptet inte var för fyra personer, lite väl lite för det. men kanske det är en förrättssoppa? Men som sagt. Kombinationerna smakade jättebra. Så en 4 med guldkant från mig..
Åh va kul att du gillade den! Ah, tack ska ändra det med löken =) Portionerna brukar räcka rätt bra, men vi brukar ha ganska mkt saker till som bröd etc då blir det lite fylligare... Det går ju bra att spä i mer vätska så blir det mer =)