Laxtartar

Serverar: 2 portioner

Ingredienser

  • 1 skiva rökt lax
  • 200 g färsk lax
  • 1 avocado
  • 80 g löjrom
  • 3 schalottenlökar
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk matolja
  • Instruktioner

    Tärna laxen och avocadon och blanda dem. Krydda med lite nymalen vitpeppar. Forma små "puckar". Finhacka schalottenlöken. Blanda den med matoljan och vinägern. Salta och peppra. Lägg upp tartarerna med en klick löjrom på toppen av vardera "pucken". Fördela schalottenlöksdressingen runtom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Svenska kockar i mat-OS
    De senaste fyra åren har Svenska Kocklandslaget tränat inför OS i matl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben