Gravad laxtartar

Serverar: 6 portioner

Går bra att förbereda i god tid innan de ska ätas Passar på buffébordet, som entrérätt

Ingredienser

  • 200 g gravad lax
  • ¼ rödlök
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk senap
  • 1 dl créme fraiche
  • 1 msk riven papparrot
  • 6 skivor grovt rågbröd
  • Garnering
  • Salladsblad
  • 1 dl créme fraiche
  • Riven pepparrot
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Skär laxen i tärningar och hacka löken fint. Blanda med dill, senap, créme fraiche och pepparrot.
    2. Ta ut rundlar ur brödskivorna. Lägg ett sallatsblad på varje brödskiva. Forma laxröran till bollar och lägg en på varje brödskiva.
    3. Vispa créme fraiche med pepparrot och dill. Garnera med pepparrot och dill.
    4. Lycka till! Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben