LCHF - EU-omelett

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

Denna omelett är inget märkvärdigt, men kanske lite annorlunda och framför allt en bra LCHF-måltid. Lätt att laga till och riktigt god (enligt mig själv)!

Ingredienser

  • 3 hela ägg
  • 1 äggula
  • 4 skivor bacon (70 g)
  • Rå purjolök ca. 20 g
  • Brysselkål ca. 50 g
  • 4 msk vispgrädde 40% fett
  • 1 dl vatten
  • 2 msk smör 80% fett
  • Instruktioner

    1. Koka brysselkålen, skär den i mindre bitar, mixa den. Stek baconen. Vispa/blanda äggen (3 hela + en gula) slå i grädden 4 msk, slå i vattnet 1 dl, slå i den mixade brysselkålen, rör runt eller vispa försiktigt. Torka sedan ur stekpannan innan Du gör omeletten. Lägg upp den färdiga omeletten och baconen på en tallrik, lägg över den skurna purjolöken.
    2. Måltiden består av; Fett.................. 82 % Kolhydrater ....02 % Protein.............16 %

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben