LCHF - fisk med ost och räksås

Serverar: 4 portioner

God fisksås.

Ingredienser

  • 500 g hokifilé
  • 1 tsk salt
  • 50 g smör
  • 2 msk philadelphiaost
  • 3 dl grädde
  • 2 dl lagrad ost, riven
  • 300 g räkor med skal
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sjud fisken i saltat vatten i cirka 10 minuter.
    2. Smält smöret och rör ner philadelphiaosten. Blanda ordentligt, späd med grädde under omrörning. Sjud såsen 5 minuter under omrörning. Ta kastrullen från plattan, rör ner osten. Salta och peppra. Skala räkorna och blanda ner dem i såsen.
    3. Servera fisken med såsen, broccoli och citronklyftor.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben