LCHF - Liquid Smokeyhamburgare

Serverar: 5 portioner

Tid: 12 minuter

En jättegod hamburgare med rökig smak.

Ingredienser

  • 650 gram färs
  • ca ½ dl vispgrädde
  • 0,75 tsk Liquid Smokey
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg i färsen i en bunke, häll över grädden lite pö om pö för att se att färsen inte blir för lös. Färsen ska bli som en samlad deg. Salta och peppra efter tycke.
    2. Häll över liquid smokey, och knåda in i degen i några minuter. Rulla sedan fem bollar utav färsen, och lägg dom på ett fat eller direkt i stekpannan och tryck till dom där så dom blir ca 2 cm.
    3. Stek dom 6-7 minuter på varje sida, går även att servera mediumstekta.
    4. Om du vill synda med lite socker, så gör även dressingen "Hamburgerdressing med tryck", hamburgaren blir komplett!

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben