Limemarinerad festfilé

Serverar: 4 portioner

Ännu ett recept från tidning

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • Marinad
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 lime, skal och saft
  • 2 msk hackad mynta
  • 1 krm chilipulver
  • Sås
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 rivet äpple
  • 3 msk hackad mynta
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Marinad: Rör i ihop ingredienserna och häll marinaden i en plastpåse. Skär kycklingfilén i skivor och lägg dem i marinaden. Låt stå kallt minst 1 timme.
    2. Ta upp och bryn kycklingbitarna i stekpanna. Flytta över dem i ugnsfast form. Låt steka klart i ugnen ca 15 minuter.
    3. Sås Rör ihop ingredienserna. Servera såsen till kycklingen

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben