Limemousse

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Det står färskost i receptet och jag tog då keso. Det blir nog mycket bättre med typ Philadelphiaost.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 st lime Juicen
  • en nypa salt
  • 2 msk sötningsmedel
  • rivet skal av lime
  • 400 gr färskost t. ex Philadelphiaost
  • ev. en klick vispad grädde till
  • Instruktioner

    Vispa gulor och sötningsmedel och tillsött limejuicen när blandningen vitnat. Rör ihop väl. Vispa vitor och lite salt till ett hårt skum. Vönd försiktigt ner skummet i gulorna och tillsätt färskosten. Låt stå kallt minst 4 timmar före servering. Garnera med rivet limeskal och en klick grädde.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben