Limemousse med rabarberkompott
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel och supergod somrig dessert
Ingredienser
¾ dl gelésocker Multi
3 dl vispgrädde
1 lime pressad (inget skal)
200 g rabarber
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
Mynta till garnering
Instruktioner
Koka upp gelésocker + 1 dl grädde. Tillsätt limesaft. Låt svalna. Vispa resten av grädden och vänd ner. Lägg i portionsglas.
Rabarber skalas, låt den smälta med socker. Därefter tillsätt vaniljsocker. Häll i portionsglasen och garnera med mynta.
Liknande recept
Mandelpaj med rabarberkompott
6-8
Havrekaka med rabarberkompott
5
8
1
Muffins med rabarberkompott
5
12
Cheesecake med rabarberkompott toppad med mandelbiskvier
8
Rabarberkompott med vit chokladmousse
8
Mascarponekräm och rabarberkompott med gott sting
4
Fläder- och rabarberkompott med jordgubbar
4
Rabarbermousse
4.8
4
3
Lyxig rabarberparfaittårta
4
12
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!