Goda bullar som inte innehåller något vanligt mjöl.
Ingredienser
4 ägg
2 tsk fiberhusk
1½ dl mandelmjöl
½ dl krossade linfrön
½ dl pofiber
1 msk havrekli
1 krm mald kardemumma
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj en muffinsplåt eller ställ fram 6 stora muffinsformar på en bakplåt, gärna dubbla så blir det stadigara om du inte har muffinsplåt.
Vispa äggen med elvisp 1-2 minuter tills de blir fluffiga. Tillsätt fiberhusk och vispa ihop snabbt. Låt stå 5 minuter och svälla.
Tillsätt mandelmjöl, linfrön, pofiber, havrekli och kardemumma. Blanda ordentligt och vänd ner mjölblandningen i äggvispet. Rör försiktigt ihop till en jämn smet.
Fördela smeten på plåten/ i muffinsformarna. Grädda i 16-18 minuter. Förvara brödet i kylen.