Lök- och ostfrittata

Serverar: 4 portioner

Perfekt att servera nystekt till lunch. Eller att ta med kall i picknickkorgen

Ingredienser

  • 4 färska gula lökar
  • Smör
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 6 ägg
  • 1 dl Kelda lagalätt
  • 2 dl Arla Köket riven ost, gratäng
  • Instruktioner

    Skiva löken. Fräs den i smör i en stor stekpanna tills den blir mjuk. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop ägg och gräddmjölk. Häll smeten i pannan och strö över osten. Lyft på löken så att smeten kan rinna ner. Stek tills omeletten stelnar. Vänd den med hjälp av ett stort lock och stek på andra sidan. Servera varm eller kall med en sallad och bröd och ev tunna skivor skinka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben