Lövbiffpanna Provencale 4 port

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt och gott.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • Örtsalt
  • Svartpeppar
  • 1 msk soja
  • Ca:150 g champinjoner, skivad
  • 3 dl vispgrädde t ex milda med 20 % fett
  • 2-3 msk röd provensalsk senap (maille)
  • Ca 1 tsk dragon
  • Instruktioner

    1. Fräs svampen, snabbt och fint, krydda och ta upp på en tallrik. Bryn sedan breda strimlor av köttet hastigt i het panna, stänk över soja och lägg i svampen.
    2. Tillsätt grädde, senap och dragon och låt det hastigt puttra ihop tills det är lagomt såsigt - drygt 5 minuter. Smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben