Lövbiffs röra med svamp

Serverar: 4 portioner

God lövbiffsröra serveras med pasta.

Ingredienser

  • 500 g lövbiff i skivor
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1-2 msk dijonsenap
  • 2½ dl grädde eller crème fraiche
  • 1 msk grönpeppar
  • Spaghetti
  • Smör
  • Garnering
  • Hackad persilja
  • Servering
  • Riven parmesanost
  • Instruktioner

    1. Skär köttskivorna i smala strimlor.
    2. Ansa och skiva champinjonerna och skala och hacka löken.
    3. Bryn champinjonerna och lök i lite matfett i en stekpanna tills all vätska som bildas har ångat bort och löken börjar får färg. Bryn köttet i i matfett i en annan stekpanna.
    4. Blanda svamp, lök och köttstrimlor. Rör i senap och grädde. Smaka av med salt och peppar.
    5. Låt röran puttra på svag värme i 5 minuter. Rör i grönpepparkorn.
    6. Koka spaghettin i saltat vatten. Låt rinna av. Lägg tillbaka spagettin i kastrullen och rör i 2 msk smör.
    7. Lägg på serveringsfat och häll lövbiffsröran över.
    8. Garnera med hackad persilja och servera med riven ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben