Lövbiffsrullader med mozzarella

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Lättlagat.

Ingredienser

  • ca 800 g lövbiff
  • ca 400 g mozzarella
  • 1 kruka basilika
  • Salt
  • Peppar
  • 2-3 Paprikor, gärna olika färger
  • 10-20 Körsbärstomater
  • 10-20 Oliver
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Fördela mozzarellan till lövbiffen och forma till rullader och förslut dem med hjälp av tandpetare. Placera rulladerna på högkant i en lätt inoljad ugnsform. Lägg i körsbärstomaterna och oliverna. Grovhacka paprikorna och basilikabladen och lägg i formen. Sprinkla olivolja över det hela och salta och peppra efter smak.
    2. Tillaga i ugnen ca 10-15 minuter.
    3. Serveras, med fördel, med ett färskt bröd, och eventuellt en sallad
    4. Man kan addera andra grönsaker också -- t.ex. broccolibuketter, bönor, brysselkål, småpotatis -- men vissa kan i så fall behöva förkokas lite för att den totala tillagningstiden för dessa skall bli lagom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben