Lovisas hallonpaj
Den här pajen har hämtat sin inspiration från storstans caféer där man ofta får paj i portionsform.
Ingredienser
Smuldeg
3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
100 g mjukt smör
2 dl vaniljkräm på pulver
1 – 1 ½ dl hallon
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°.
Blanda mjöl, socker och smör i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna tills det blir en smulig massa.
Blanda till vaniljkrämen och låt den stå en stund.
Lägg ett lager smuldeg, ett lager vaniljkräm, ett lager hallon och avsluta med smuldeg i en pajform eller i smorda portionsformar.
Grädda i ugnen 20-30 minuter.
Liknande recept
Krämig Hallonpaj
4
40 min
8-10
Somrig och söt hallonpaj
4.8
5
Hallonpaj med kokos och ingefära
4.5
30 min
6-8
2
MammasLätt hallonpaj
35 min
12
hallonpaj med toscatäcke
4.8
1 h 30 min
10-12
3
Hallonpaj med knaprigt täcke
4.4
4
13
Hallonpaj
6
Hallonpaj med vit choklad
3.5
1 h
6
2
Hallonpaj med frasigt täcke
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!