Lovisas hallonpaj

Den här pajen har hämtat sin inspiration från storstans caféer där man ofta får paj i portionsform.

Ingredienser

  • Smuldeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 100 g mjukt smör
  • 2 dl vaniljkräm på pulver
  • 1 – 1 ½ dl hallon
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Blanda mjöl, socker och smör i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna tills det blir en smulig massa.
    3. Blanda till vaniljkrämen och låt den stå en stund.
    4. Lägg ett lager smuldeg, ett lager vaniljkräm, ett lager hallon och avsluta med smuldeg i en pajform eller i smorda portionsformar.
    5. Grädda i ugnen 20-30 minuter.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 30 min
    10-12
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben