Lunchsallad av fisk- och potatisrester

Serverar: 4 portioner

Om man har kokta fisk- och potatisrester kan man laga en god lunch nästa dag. Piffa upp med några färska grönsaker och häll en välsmakande sås över och du har en helt ny rätt.

Ingredienser

  • 1 pkt djupfrysta ärter, ca 125 g
  • 400 g kokt kall fisk
  • 6 kokta kalla potatisar
  • 1 tsk salt
  • 4 tomater
  • 3 msk finklippt dill
  • Salladssås
  • 2 dl gräddfil
  • 100 g Keso
  • 0,5 msk riven pepparrot
  • Ev lite salt
  • Ev peppar
  • Instruktioner

    1. Tina ärterna lätt. Rensa fisken och dela den i mindre bitar. Skala och skiva potatisen. Salta lätt på skivorna. Skölj tomaterna och skär dem i klyftor.
    2. Blanda fisk, potatis, tomater och ärter i en salladsskål.
    3. Blanda samman gräddfil, Keso och pepparrot. Smaksätt ev med salt och peppar.
    4. Häll såsen över salladen och strö till sist på den finklippta dillen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben