Om man har kokta fisk- och potatisrester kan man laga en god lunch nästa dag. Piffa upp med några färska grönsaker och häll en välsmakande sås över och du har en helt ny rätt.
Ingredienser
1 pkt djupfrysta ärter, ca 125 g
400 g kokt kall fisk
6 kokta kalla potatisar
1 tsk salt
4 tomater
3 msk finklippt dill
Salladssås
2 dl gräddfil
100 g Keso
0,5 msk riven pepparrot
Ev lite salt
Ev peppar
Instruktioner
Tina ärterna lätt.
Rensa fisken och dela den i mindre bitar.
Skala och skiva potatisen. Salta lätt på skivorna.
Skölj tomaterna och skär dem i klyftor.
Blanda fisk, potatis, tomater och ärter i en salladsskål.
Blanda samman gräddfil, Keso och pepparrot. Smaksätt ev med salt och peppar.
Häll såsen över salladen och strö till sist på den finklippta dillen.