Mammas Bärpaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 50 minuter

Den här är blir supergod med blåbär.

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 1½ dl vetemjöl
  • 1½ dl grahamsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 3 dl gräddfil
  • ¾ dl socker
  • 2 ägg
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 5 dl bär
  • Instruktioner

    1. Blanda smöret och sockret i en skål, vispa i ägget med elvisp. Tillsätt mjölsorterna och bakpulvret.. Tryck ut degen i en springform, klä botten och sidorna. Blanda ihop fyllningen och häll den i formen.
    2. Grädda i 200 grader cirka 30-40 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben