Mammas leverkaka
Mycket god
Ingredienser
400 g malen lever
2 dl risgryn
1 ägg
3 dl mjöl
1 1/2 dl sirap
1 msk salt
3 krm vitpeppar
Instruktioner
Koka riset till en gröt. Blanda kokt ris, lever, mjöl och sirap. Arbeta in salt och vitpeppar. Gräddas i en smörad ungsfast form. Gott med rårörda lingon till.
Ugn 225 grader 40 minuter
Liknande recept
Ullas mammas köttbullar
5
4-5
Mammas lax
5
45 min
4
Mammas goda bullar
4.2
2 h
25
6
Mammas sockerskorpor
5
1 h 5 min
2
Mammas björnkaka
5
12
3
Nettans mammas fiskgratäng
4
2
Mamma Gunillas supergoda grillsallad
5
15 min
4-6
Mamma Mariannes kaka med Marianne kross
4
10
1
Mammas gulaschsoppa
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!