Mammas ragu

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Hon kallade den för ungersk ragu, men jag vet inte jag om den är så ungersk. Men god, så inni baljan.

Ingredienser

  • 1/2 kg grytbitar av fläskkött
  • 1 gul lök, hackad)
  • 1,5 tsk salt
  • Svartpeppar
  • 2-3 dl vatten
  • 1 msk fransk senap
  • 100 g champinjoner
  • 3 dl Grevé eller Emmentalerost
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i strimlor. Bryn hastigt och lägg i löken och champinjonerna, fräs en liten stund. I med senapen också. Häll i vattnet. Låt puttra 10 min.
    2. Ta bort från värmen och rör ner osten, låt stå tills den smält. Häll kokt tagliatelle i ett serveringsfat och lägg ner ragun i mitten av pastan. Klart och äta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben