Mammas ugnstorsk

Serverar: 2-3 portioner

Min mamma var dagmamma och när hon gjorde fisk till barnen var det ofta det här receptet.

Ingredienser

  • 1 pkt djupfryst torsk
  • 1 purjolök
  • 2-3 tomater
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • tomatpuré efter smak
  • citronpeppar
  • Instruktioner

    Tina torskblocket, skär i fyra bitar och lägg i smord form. Krydda med citronpeppar. Skiva purjolök och tomater och fördela rikligt över torsken. Blanda matlagningsgrädde och tomatpuré, häll sedan blandningen över torsken och grönsakerna. Sätt in i ugn i 200 grader tills torsken är klad, känn med en kniv om den flikar sej lätt. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben