mammsens special fisk

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Det är mina barn som har döpt den till det, mina egna recept kommer nästan alltid till när jag har glömt att köpa någonting, då får man improvisera och använda det man har i skafferiet.

Ingredienser

  • 600 g hokifilé eller annan fisk
  • 1 gurka
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl matlagningsyoughurt
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    Riv gurka grovt,låt rinna av några minuter i ett durkslag. Skala och hacka lök. Fräs gurka och lök i några minuter. Lägg gurkan i en skål och rör i matyoghurt, salt och peppar. Lägg fisken halvtinad, skuren i skivor, i en ugnsfast form. Bred röran över fisken. Tillaga i ugn 225 grader i ca 20 min. Servera pasta och tomat till.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben