Mandelfisk

Serverar: 5 portioner

Tid: 30 minuter

Alla barns favoritfisk? Laga den med ej utrotningshotad vit fisk som tex sej eller hoki.

Ingredienser

  • 800 g fiskfilé, färsk eller fryst
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 3 msk flytande margarin
  • ½ dl mjölk
  • 4 msk ströbröd
  • 1½ dl Milda Mat
  • 1 pkt haricot verts, 250 g
  • 2 msk smulade mandelspån
  • 1 msk hela mandelspån
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C. Skala och koka potatisen. 2. Lägg fisken i en smord ugnssäker form, krydda med salt och peppar. 3. Blanda flytande margarin, mjölk, ströbröd och smulade mandelspån. Fördela blandningen över fisken, strö de hela mandelspånen över. 4. Smörj formen. Sätt in fisken och stek den i ca 25 minuter, eller tills den fått fin färg. 5. Koka haricot verts. Servera med kokt potatis och bönorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    martincarola 2 oktober 2008

    Det står 1 1/2 dl milda mat med ingredienserna, vad ska den vara till?

    martincarola 3 oktober 2008

    Supergott tyckte hela familjen

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben