Mandelfisk

Serverar: 4 portioner

Fisk med mandeltäcke

Ingredienser

  • 400 g fryst torsk
  • Smör till formen
  • Salt
  • 50 g smör
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl flagad mandel
  • Några kvistar hackad persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Tina fiskblocket något och skär det i ett par cm tjocka skivor. Lägg skivorna i en smord ugnsfast form och salta. Smält smöret. Blanda ner ströbrödet mandel, hackad persilja och vitlök. Laga fisken i ugn på 200 grader i 25 min. Servera med kokt eller pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    5
    30 min
    5
    2

    Kommentarer (1)

    systeryster 8 april 2008

    Lätt att göra och gott.Jag som inte behärskar att panera och steka fisk, tycker att det här är ett gott alternativ.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben