Mangoldsås med pasta

Tid: 12 minuter

en riktig favorit!

Ingredienser

  • vitlök
  • gul lök
  • olja / smör
  • mangold
  • spiskummin
  • koriander
  • matlagningsgrädde
  • Pasta (min favorit är fulkorns tagliatelle)
  • Instruktioner

    1. Välj hur mycket ni tillsätter av varje vara efter egen smak.
    2. Börja med koka upp pastavattnet. Hacka lökarna, stek sedan vitöken och gullöken i olja. krydda, och häll på matlagningsgrädden, låt puttra i några minuter.
    3. en snabb och enkel maträtt som smakar kanon!

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    pruppafincko 22 september 2010

    Det står inget om i receptet vad man skall göra med mangolden, och om den är färsk eller förvälld. antar att den kan användas färsk och fräsas med löken, eller?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben