Mangomousse med mandelmüsli

Serverar: 4 portioner

Ska varvas i höga glas.

Ingredienser

  • 250 g mango, tärnad
  • 3 gelatinblad
  • 2 msk konc exotisk juice
  • ½ dl florsocker
  • 2 msk pressad lime
  • 4 dl yoghurt med vaniljsmak
  • Müsli
  • 50 g pistaschmandlar eller sötmandel
  • 100 g mörk choklad
  • 2 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Blötlägg gelatinet 5 minuter i kallt vatten. Mixa mango, juice, florsocker och limesaft till en puré. Rör ner yoghurt. Krama ur och smält gelatinet på svag värme och rör ner det i purén.
    2. Hacka mandel och choklad fint. Blanda med kokos. Varva mousse och müsli i fyra glas. Avsluta med müsli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben