Maräng/glasstårta

Serverar: 6 portioner

Godare än man tror.

Ingredienser

  • 1 marängbotten
  • 4 äggulor
  • 2 dl socker
  • 200 g färskost (philadelphia)
  • 4 dl vispgrädde
  • Garnering ( valfritt, förslag nedan)
  • 50 g hasselnötter
  • Hallon
  • Vinbär
  • Daimkulor
  • Instruktioner

    Vispa äggulor och socker pösigt. Rör i färskosten. Vispa grädden och vänd ner i ägg och sockerblandningen. Lägg marängbotten i en form med löstagbar botten. Häll på smeten och frys in denna i ca 5 timmar. Garnera med valfria tillbehör

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Fridafro 16 december 2011

    jättegod och frisk

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben