Mariannes kycklingfilé
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
Kan förberedas!
Ingredienser
1 kg kycklingfile
200 g fetaost
200 g soltorkade tomater
Sås
1 pkt djupfrysta provencalkryddor
2 dl vitt vin
1½ köttbuljongtärning
5 dl matgrädde
2 msk slott senap
Instruktioner
Dela filéerna i skivor. Krydda med salt, peppar och soya. Stek dem färdiga och lägg i smord ugnfast form.
Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt sjuda ca.6 minuter. Häll över kycklingen.
Smula fetaosten över. Lägg strimlade soltorkade tomater på papper så oljan sugs upp och lägg de sedan på.
Gratinera i ugn på 200 grader tills osten smält.
Servera med klyftpotatis och en god sallad.
Kan förberedas men ta fram 30 minuter innan den ställs in i ugnen.
Liknande recept
Kycklingfilé med zucchini
40 min
2
1
Kokosstekt kycklingfilé
4
35 min
4
1
Kycklingfilé i mangosås.
4.6
4
7
kycklingfile
4
1 h
4
1
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Kycklingfile i ugn
4
1 h 15 min
4
1
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Kycklingfilé Kerala
5
25 min
4
2
Sötsur kycklingfilé
4.1
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!