Marinerad Rostbiff

Serverar: 6-8 portioner

Passar utmärkt till buffén. Potatissallad eller pastasallad går bra till rostbiffen.

Ingredienser

  • 800- 900 g färdigskivad rostbiff
  • Marinad
  • ½ dl honung
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk svartpeppar
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 ½ dl soja
  • Garnering
  • Körsbärstomater
  • Ruccolasallad
  • Instruktioner

    1. Rostbiffen rullas och läggs på serveringsfat. Marinaden blandas. Honungen kan värmas lite för att smälta.
    2. Ringla marinaden över rostbiffen och servera. Garnera med halverade körsbörstomater och ruccolasallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Pelmenka 11 november 2011

    Vad gör man sen?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben