Marinerade ägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 20 minuter

gott till sillen och påskbordet

Ingredienser

  • 6 hårdkokta ägg
  • 1 dl matolja
  • 2 msk vinäger
  • 1 kryddmått salt
  • 1/2 kryddmått svartpeppar
  • 1/2 dl kryddgrönt tex gräslök persilja eller dill
  • Instruktioner

    skala och skiva äggen lägg upp dem på ett fat blanda samman olja vinäger salt peppar och kryddgrönt häll marinaden över äggskivorna låt det hela stå kallt i ca 1 timma före serveringen serveras med fördel till inlagd sill av alla des slag

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kuckeliku!
    När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...

    Salade Nicoise
    Vad en äkta Salade Nicoise ska innehålla tvista de lärde om... Detta ä...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben