Marsgryta på lamm

Serverar: 4 portioner

Rund och ljus och hopfull, som en solig marsdag.

Ingredienser

  • 600-700 g lammgrytbitar
  • 6-8 schalottenlökar
  • 1 liten gul lök
  • Vatten
  • 1 knapp dl torkad svamp
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 1½ tsk torkade enbär
  • ½ tsk mald svartpeppar
  • 3-4 msk hackad persilja
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    Bryn köttet i en het panna. Hacka och bryn den gula löken. Lägg över allt i en gryta. Tillsätt svamp, örter, enbär, salt och grädde. Häll på vatten så det täcker. Koka ca 40 minuter på svag värme. Njut med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben