Serverar: 4 portioner
Tid: 3 timmar
Enkelt matbröd som smakar ljuvligt. Lätt att göra.
Blanda ihop alla ingredienser i en matberedare. Bred ut hela degen i en långpanna. Nagga med en gaffel. Låt jäsa ca 2 timmar på smord och mjölad plåt. Grädda i ugn 175 gr. I ca 40 min. Pensla det nybakta brödet med kallt vatten för att inte kanterna ska bli hårda. Dela brödet i ca fyra delar.
Scones
Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...
Indonesisk matlagning
Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...
Kreativ återanvändning
Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...
Jättegott bröd!!
Supergott och bäst av allt : såå enkelt att baka.
Jätte gott och smidigt bröd, det kommer jag att göra flera gånger. Tack för ett bra recept =)
Suverän bröd! jättegod och rekommenderas varmt! dock tror jag att det räckt med 1 liter vätska för jag fick lägga in lite mer rågsikt och vetemjöl special.
Tack så mycket för det goda receptet! Lätt att göra och jättegott, suveränt!
Gott och lättlagat. Gjorde halv sats i ugnsform istället för långpanna. Påminner om mormors hembakta när jag var liten, Tack!
Åhh ett sån´t gott bröd, 5p o ett stort tack.
Jättegott, redan gjort detta två ggr, andra hade jag inte hel påse rågsikt, tog lite graham och rågmjöl som komplement.