Matig thaisoppa med räkor
Serverar:
4 portioner
Snabb och god soppa...till lunch...
Ingredienser
150 g äggnudlar
1 morot
50 g färsk spenat, gärna babyspenat
50 g färska böngroddar
1 liter Kelda thaisoppa eller liknande
200 g norska frysta, skalade räkor
Instruktioner
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Skala och strimla moroten.
Skölj spenat och böngroddar.
Värm soppan med räkorna.
Fördela under tiden nudlar och grönsaker i portionsskålar.
Häll på soppan och servera.
Servera med ett gott bröd till.
Liknande recept
Het thaisoppa med räkor
4
Avocadocouscous med räkor
2.5
4
1
Fajitas med räkor och avokado
4
4
1
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
MEXI GRYTA / Räkor
3
4
1
Förälskade räkor
5
30 min
2
Räkor Indienne
4.7
4
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Räkor i stark sås
4.4
20 min
4
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!