Matjestartar med äpple

Serverar: 4 portioner

Matjestartar med syrligt äpple och dill. Receptet fungerar lika bra som sommarlunch eller som förrätt till en bättre middag.

Ingredienser

  • 4 dubbla filéer Matjesill
  • 1 gul lök
  • 1 äpple
  • 1 tsk citronsaft
  • 4 msk crème fraïche
  • 1 msk färsk dill
  • Peppar
  • Tillbehör
  • Grovt bröd
  • Rädisa
  • Grönsallad
  • Instruktioner

    Hacka mmatjesfiléerna grovt, finhacka löken och skala och skär äpplena i små tärningar. Häll lite citronsaft över äppelbitarna. Blanda matjessill, lök, äpple, crème fraiche och hackad dill. Krydda med peppar. Placera blandningen på en bit bröd. Garnera med skivade rädisor och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben