Mats nubbesill

Serverar: 4 portioner

Detta är ett recept som vi lagat till på vår matlagningskurs och alla tyckte att det var gott och inte för starkt i smaken som gubbröra kan vara

Ingredienser

  • 2 matjesillfiléer
  • 4 msk gräddfil
  • 4 msk majonnäs
  • 2 msk stenbitsrom
  • 2 msk gräslök
  • 2 msk dill
  • 1 st päron
  • 1 st äpple
  • 4 skivor kavring
  • Peppar
  • ½ röd lök
  • 2 kokta ägg
  • Instruktioner

    Börja med att skala och finhacka lök , äpple och päron och lägg i en skål. Skiva upp sillen och blanda i med gräddfil, majonäs och stenbitsrom och de hackade kokta äggen. Hacka dill och gräslöken och blanda i röran smaka ev av med lite peppar Fördela röran på kavringen, garnera med lite dill och en skiva rödlök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben