Mazariner

Tid: 1 timme

Lätta

Ingredienser

  • 2 hg smör
  • 1 1/2dl strösocker
  • 1 ägg
  • 5 dl vetemjöl
  • Fyllning
  • 4 hg mandelmassa
  • 1 hg margarin
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    1. Blanda smör,socker och ägget. Tillsätt mjölet. Rulla en kula och kläm ut i alminiumformar.
    2. Rör margarin och riven mandelmassa .tillsätt äggen och rör om. Fyll de degklädda formarna med fyllningen. Grädda i 200 grader tills formarna blir svagt bruna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kolhydrater , proteiner, fibrer?
    Vad betyder allt egentligen? Långsamma kolhydrater - finns i socker, i...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben