Medelhavskyckling med salami.

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Härliga smaker som passar så fint ihop!

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 3 paprikor
  • 6 potatisar
  • 400 g passerade tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 4 kycklingfiléer
  • 4 skivor salami
  • Några blad basilika
  • 2 msk matfett
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl svarta oliver
  • Instruktioner

    Skölj och strimla purjolöken. Kärna ur och dela paprikorna i bitar. Skala och skiva potatisen. Blanda grönsaker, potatis, passerade tomater, salt och peppar i en form. Tillaga i 225 grader i 20 minuter. Skär en ficka i varje kycklingfilè. Fyll med salami och basilika. Krydda kycklingen och bryn runtom i matfett. Lägg kycklingfilèerna ovanpå grönsakerna och baka i 10 minuter till. Strö över oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben