Mexicansk chili con carne

Serverar: 4-5 portioner

Perfekt för oss som gillar mat med mycket smak.

Ingredienser

  • 600 g köttfärs
  • 2 lökar
  • 1 grön paprika
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk chilipeppar
  • 2 droppar tabasco
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk röda bönor (400 g)
  • Instruktioner

    1. Fräs upp köttfärsen i lite matfett.
    2. Skala och hacka löken i skivor, skär paprikan i strimlor. Strö lök och paprika över köttfärsen, pressa i vitlöken, krydda med chili, tabasco och paprikapulver.
    3. Tillsätt de krossade tomaterna och de röda bönorna, låt alltsammans puttra vidare ca: 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben