Mexikansk basilikafisk

Serverar: 5 portioner

Gott och lätt

Ingredienser

  • 500 g torskfilé eller annan fast fisk
  • 0,5 tsk salt
  • 2,5 dl strimlad purjolök
  • 2,5 dl strimlad paprika
  • 1,25 msk vetemjöl
  • 1,5 dl tacosås (välj själv styrka)
  • 1 dl vatten
  • 0,5 tsk basilika
  • 1dl riven ost
  • Instruktioner

    Lägg fisken i en ugnsfast form, strö över salt och täck med folie. Koka i ugn 225 grader i ca 20 min. Fräs purjon i matfett. Strö över vetemjöl och späd med tacosås och vatten. Tillsätt strimlad paprika samt b asilika och låt koka ca 5 min. Häll såsen över fisken och strö över riven ost. Gratinera i 225 grader i ca 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben