Mexikansk chorizogryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Het lättlagad gryta

Ingredienser

  • 500 g nötfärs eller blandfärs
  • 1 chorizokorv
  • 1 gul lök
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 liten squash
  • 1 burk majs
  • 1 burk tacosås, valfri styrka
  • 1 dl köttbuljong
  • 1 tsk oregano
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn färsen i lite matfett, lägg sen över den i en gryta.
    2. Skär korven i tärningar. Skala och hacka löken. Kärna ur tärna paprikorna. Ansa och tärna squashen, häll av majsen.
    3. Bryn korven, lök, paprika och squash och lägg sen det i grytan. Tillsätt buljong, tacosås och oregano. Låt det få koka i 10 minuter, rör ner majsen i slutet av tillagningen, smaka av allt med salt och peppar. Servera med kokt ris eller ett gott bröd .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben