Mexikansk gazpacho

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Så enkelt - Så gott

Ingredienser

  • 1 ½ burk taco sås
  • 600 g krossade tomater
  • 1 gurka
  • 1 röd eller grön paprika
  • 1 ½ gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 0,75 dl vinäger
  • 0,75 dl matolja
  • 1 ½ tsk koriander
  • 0,75 tsk salt
  • Nachochips
  • Instruktioner

    1. Tillagning: Riv gurka, lök och paprika. Pressa vitlöken. Blanda samman alla ingredienser till soppan eller kör alla ingredienser i en matberedare till puré.
    2. Häll upp i en soppskål. Ställ soppan kallt före serveringen. Servera med sprödvarma Nacohips (värm i ugn,125°C, ca 10 min).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben