Mexikansk kycklingsgratäng

Serverar: 10 portioner

Tid: 15 minuter

Snabb lätt och god...glutenfri variant

Ingredienser

  • 400 g stekt och tärnat kycklingkött
  • 400 g pasta, t.ex penne (glutenfri)
  • 100 g purjolök
  • 200 g strimlad paprika
  • 200 g majs
  • 1 tsk tackkrydder
  • Gratängsås
  • 1 l mjölk (mellen mjölk går bra)
  • Maizena till redningen efter smak
  • 1 tsk paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tillagning:
    2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen (glutenfir). Koka upp mjölken. Red av med majzena till lagom konsistens. Låt såsen koka ca. 5 min. Tillsätt paprikapulver, smaka av men salt o peppar
    3. Fördela pasta, kyckling, paprika, avrunnen majs och purjolök i smord ungsfast form. Krydda med tacokrydder. Häll över gratängsåsen ock strö över osten.
    4. Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben