Mexikansk lasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Välj styrka på salsan själv.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 gul lök
  • 1 paprika (valfri färg)
  • 1 påse Santa Maria Fajita kryddmix
  • 1 burk Salsa mild / medium
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 paket Soft vetetortilla 336 g
  • 2 msk smör / margarin
  • 1 msk mjöl
  • 5 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléen, paprikan i mindre bitar och hacka löken. Bryn kyckling, lök och paprika i matfettet i ca 10 min. Strö över mjöl och kryddmix. Späd med vatten, grädde och blanda i salsan. Låt koka ihop i 5-10 min.
    2. Varva tortilla och kycklingblandningen i en smord eldfast form. Börja och sluta med tortilla. Strö över riktligt med ost på de översta tortillans.
    3. Gratinera i ugn 200˚ i ca 20 min.
    4. Servera med sallad och eventuellt mer tomatsalsa
    5. Lycka till Marianne

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1
    1
    1 h 45 min
    9

    Kommentarer (1)

    tobiaskarlsson 20 januari 2010

    Schysst variant på lasagne! Gott :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben