Mexikansk Quornfärs

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

Väldigt god och annorlunda tacoskalsfärs (fast jag bytte ut quorn till vanlig färs).

Ingredienser

  • 2 tacoskal
  • 6 msk quornfärs (100 g)
  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta -pressad
  • 1 msk chilisås
  • 1 tsk olja
  • 150 g hela tomater
  • ½ dl kidneybönor
  • ½ dl majskorn
  • ½ tsk socker
  • ½ tsk spiskummin
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka löken fint. Bryn lök, vitlök och quornfärs i olja. Häll över hela tomater, chilisås och kryddor, socker. Låt puttra i 10 minuter.
    2. Rör ner kidneybönor och majskorna. Låt allt bli genomvarmt (låt gärna puttra 10 minuter till så bönorna blir lite mjukare). Servera färsen till tacoskal och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben