Mias kantarellpaj.

Serverar: 5-7 portioner

Tid: 1 timme

Helt enkelt underbar.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 50 g smör
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 ½ dl mjölk
  • 2 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • ½ l kantareller
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 500 g blandfärs
  • salt
  • peppar
  • Täcke
  • 5 dl crème fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 4 dl riven medelstark ost
  • Instruktioner

    1. Gör degen och klä en pajform. Förgrädda om du vill.
    2. Stek svampen , den hackade löken och den pressade vitlöken. Stek färsen med alt och peppar. Blanda med svampen och låt stå, så det får ta smak av varandra. Gör under tiden en smet av crème fraichen och majonnäsen.
    3. Häll färs och svamp i formen och bred smeten över. Toppa med den rivna osten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben